Kejsarn av Hollywood


(2012-04-26, 06:45)

Uppdatering:


Det man kan läsa under Tequila Sunrise:s profil information är att medlemskapet varar från 2008 (Joakim Nordborg).
Det lägsta medlemskapsavgiften på 299$ garanterar (bland annat) obegränsat förslag/presentation till veckonoterings projekter. (Unlimited submissions to weekly project listings)
Som tidigare sagt, inte dåligt alls att för bara 299$ nämnas i samband med en film. Ju större namn på affischen desto bättre resultat för investerat medlemsavgift.
Ingen bitterhet eller surhet i mitt inlägg alltså.
Däremot att vänta med ”självreklamen” till filmens premier eller till officiella trailer, hade varit på sin plats om man ser på alla andra omständigheter.
Det är inläggets viktigaste budskap.
Vill man se bitterhet, surhet eller liknande, då bör man förmodligen leta någon annanstans…

Hollywood är ett distrikt i Los Angeles, Kalifornien där USA:s filmcentrum finns. Därför syftar Hollywood ofta på den amerikanska filmbranschen i stort.
Idag är de flesta av filmbolagen belägna i andra stadsdelar.
Filmmusik är en bakgrundsmusik eller musik som beskriver och förhöjer filmens budskap eller rollfigurernas känslotillstånd och förekommer i nästan varje film.
Fire with Fire
Häromdagen kunde man läsa på ltz:s kultursidorna:
Ljudet som gav Tequila Sunrise en plats i Hollywood och fortsätter med att Tequila Sunrise, från Östersund, får vara med och leka i Hollywood.
Ja, ja…

A & R Select:s egen websida kan man läsa bland annat att sedan 2006 har A & R Select hjälpt hundratals band och artister inom områden som artist utveckling, publicering och radioprogram kampanjer som ger konstnärer verktyg och anslutningar för att hjälpa dem att nå sina mål.

Under artist programs kan man läsa och som artist välja bland olika registrering möjligheter som kostar från 299$ upp till 4999$.
Ja, ja…
Inte dåligt alls att för bara 299$ nämnas i samband med en film där Bruce Willis är huvudnamnet på affischen.
För 4999$ hade man haft chansen till en remix, en ommixad version fixat tillsammans med en Grammy nominerad producent…

Reklam är skapande och spridande av information som har till syfte att lysa upp och skapa uppmärksamhet runt idéer, varor och tjänster, samt påverka och ändra människors åsikter, värderingar eller handlingar, i första hand konsumtionsbeteende. Oftast är avsändaren ett företag, och mottagaren en konsument. Konsumenten kan vara en enskild person eller ett annat företag, enligt wiki.
Avsikten med reklam är ofta att marknadsföra ett företags produkter, tjänster eller fakta med slutmålet att öka försäljningen av dessa, och därmed öka företagets inkomster eller andra fördelar.
Men reklamen är nära besläktad med propaganda…
Ja, ja…