En ny kommission En ny granskning
I kvllens Veckans brott (SVT1) mttes flera av nyckelspelarna i Quickhrvan och vgen till dagens lge debatterades hrt.
SVT1 - Dagens brott, 2013-11-26

Mina kra vnner:
Frst mste man f ordning bland de fifflarna p golvet som mjliggr att Sveriges rttsvsende hamnar i ett sdant katastrofalt lge.
Man mste f ordning bland de korrupta skojarna p golvet som gr mjlig att en ordfrande i domstol blir chefsklagare och ungefr samtidigt en klagare frn samma klagarkammare blir domare i samma tingsrtt i ett desperat frsk att stta locket p en hrva dr bde ordfranden/chefsklagaren och klagaren/domaren har medverkat i princip i samma renden verfyllda av upprepade grova tjnstefel deras egna samt andras grova tjnstefel med koppling till bland annat psykiatrin dr psykiatriker (personal inom psykiatrin) som knappast kan uttrycka en hel mening p svenska utnyttjas p olika stt.
Dessa fifflare r de som banar vgen fr att Sveriges rttsvsende hamnar i katastrofala lget att komission mste tillsttas fr att granska rttsvsendets och rttspsykiatrins roll i till exempel fallet Thomas Quick (numera Sture Bergwall).
Att justitieminister Beatrice Ask undrar om hur det kan komma sig att vi fr fllande domar i tta fall av mord, vilket senare leder till friande domar. I ett fall dr tidigare justitiekansler, Gran Lambertz ser inga konstigheter, inget fel, ingen rttsskandal i det intrffade. Medierna har gtt p en blsning och granskningen ska inte ses som en sgning av rttsprocessen, enligt Lambertz.
Pstende som tvingade polisprofessorn Leif GW Persson att pst att det stora mysteriet r att en person som Gran Lambertz kan sitta i vr hgsta domstol - en gigantisk rttsskandal.

Men frst mste man f ordning bland de fifflarna hr nere p golvet.

Dessa fifflare frsvaras i en sista instans av rttsvsendets hgst uppsatta. Gran Lambertz och mnga andra vet vad jag pratar om,

Jag har lovat att terkomma och avslja hela hrvan, och det kommer jag att gra.
Inte minst fr att frsvara min dotter frn alla vanvettiga fifflare som i deras sjuka vrld utnyttjar barn som frskskaniner.