Igår kom ett larm från polisen om hundratals svenska barn inblandade i sexhandel på nätet.
Enligt polisen så är den svenska barn prostitutionen mycket mer omfattande än vad man tidigare trott.
Det handlar inte bara om män som annonserar i många fall så är det ungdomarna själva som sitter hemma och lägger ut sexerbjudanden på facebook, instagram och i andra sociala medier.
Faktum är att en majoritet av polisens ärenden gäller barn som kommer från ganska så vanliga familjer; åtminstone på ytan vanliga familjer – skötsamma barn med väldigt bra betyg i skolan, högpresterande elever; det kan alltså vara vem som helst.
TV4play Nyheterna 2013-08-10, 19:00
Polisen har svårt att komma åt barnsexhandel, barnen skäms ofta för mycket för att säga något och föräldrarna anar inte vad deras barn gör på nätet, enligt TV4 som citerar polisen.

*

OCH VÄRST AV ALLT:
Det finns föräldrar (jag känner bevisligen, minst ett fall!) som själva på ett eller annat sätt manipulerar egna barn i saken.

windows8
För ett par månader sedan, av någon anledning på mitt sätt, inlindade jag en varning i Skydda barn inlägget där jag uppmärksammade om både riskerna för barn på nätet samt fallet där en ung kvinna sexuellt utnyttjande sin syster!

Skydda barn från hänsynlösa galningar, vare sig det är fråga om föräldrar, syskon eller andra vildhjärnor!

UPPMUNTRA ALDRIG GALNINGAR TILL ÄNNU MER DUMMA HANDLINGAR!
Har den kvinnliga föräldern liknande antecedentia i saken då bör polisen och åklagarmyndigheten öppna ögonen ordentligt.
(Det enskilda fallet bör betraktas som en absolut sista varning till den som tidigare ertappades gå mot röd gubbe, till dem som sitter honom till vänster – de vet vilken bild jag menar - och många andra!)

Detta ingår i Squash turneringen som självklart fortsätter. Välkommen åter!