Mycket ska man läsa eller höra... Ett annat beslut som borde ha meddelats den 1:a april

Alltså, en före detta polis i Kronoberg som stått åtalad för sexuellt ofredande friades i dag av Växjö tingsrätt. Mannen var misstänkt för att flera gånger ha blottat sig för en kvinna och också onanerat i ett fönster i sitt hem. Men enligt tingsrätten går det inte att bevisa att mannens gärning var riktad mot en bestämd person, och han kan därför inte dömas för sexuellt ofredande. (SR - P4/Kronoberg)

(Längre ner - 05/02 - kan ni läsa om kvinnan som trots att hon inte var i verklig nöd, så var hennes upplevelse av det så stark att hon inte anses skyldig efter att ha kört i 145 kilometer i timmen på en 90-väg med 1,63 promille alkohol i blodet.)

OBS! Glöm inte att följa nyhetsremsan ovan... (javascript måste vara aktiverat)