Glmskan


Jag har kortfattat redogjort ngra av mina gamla tankar i kortfilmen Glmskan.
En kortfilm som mste ses!
En tankstllare som angr oss alla.
Tankar som dediceras till alla barn som drabbats och fortfarande drabbas av vanvrd, allvarliga vergrepp och frsummelse med myndigheternas tysta godknnande.
Historien erbjuder mnga paralleller.
Med en mycket lng erfarenhet (i bde st och vst) om vad myndigheterna genom deras representanter kan stadkomma i lagens namn, kan jag med handen p hjrtat sga att det inte gller om hgdragna vxlar

Innan jag skulle publicera Glmskan tnkte jag ringa ett telefonsamtal.
Och det blev Call Girl.
Det r inte sjlva filmen, sanningen som mnga vill bli av med, som har verraskat mig.
Det som verraskat mig mest var publikens frdelning
Cirka 80% ver 50 r. De flesta kvinnor.

Man lser inte samhllsproblem som r uppbyggda under mngfald generationer med att importera en underklass och drmed skapa en ny, frdummad beroende underklass med syftet att snarast mjligt soppa egna problem under mattan
Sndra och hrska (latinska divide et impera) r en angreppsmetod, en problemlsningsmetod som gr ut p att dela upp ett strre sammanhang i mindre delar. Mindre delar som drefter kan behandlas enklare n det strre mer komplexa sammanhanget