Patrik Sjöberg berättar om att hans tränare och styvfar utsatte honom för sexuella övergrepp. Det gjorde Patrik Sjöberg i sin biografi bok Det du inte såg som kom ut någon gång under april månaden i år.
Patrik Sjöberg

Det vi verkligen inte såg är Patrik Sjöbergs minsann skakande detaljer om festandet under sin aktiva karriär. Patrik Sjöberg själv berättade (sommarprogram i P1 ) om hur han testades positivt under träningsperiod, för att ha använt kokain.
Det säger en hel del att Patrik Sjöberg anklagar och berättar saker om någon som inte längre kan försvara sig!
Det säger en hel del att Patrik Sjöberg i samma bok glömmer avslöja sin kokain missbruk under sin aktiva karriär!

Det måste framhävas att kokain betecknas som centralstimulerande medel som kan ge lyckokänsla och kortvarigt höjd prestationsförmåga. Drogens effekt kan öka styrkan och energin i kroppen samt bibehålla energin och dämpa trötthetskänslan.

Ska du lämna tillbaka alla dina medaljer och ära, Patrik Sjöberg?
Det bör du kunna klara av att göra det om du klarade av att anklaga någon som inte längre kunde försvara sig i det här livet!
För min del, det har du redan gjort…